Rekisteriseloste

Yhteystiedot

vehkaCenter Oy
y-tunnus 1983766-0
Vehkakuja 1
05830 Hyvinkää
Eveliina Uusiniitty
Talonpojankatu 3 D 14
05830 Hyvinkää
040 503 7286
eve@vehkacenter.com

1. Rekisterinpitäjä

vehkaCenter Oy
y-tunnus 1983766-0
Vehkakuja 1
05830 Hyvinkää
P. 040 503 7286

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään pääsääntöisesti asiakkaiden resurssivarausten hoitamiseen, kuten laskutukseen, poikkeustiedottamiseen ja vakiovuorosopimuksiin liittyvissä asioissa. Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
Etu-ja Sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Käyttäjätunnus
Salasana
Sähköpostiosoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä. Pääsääntöisesti asiakkaat rekisteröityvät itse verkkopalveluun ja syöttävät tiedot tai ne täytetään varaamossa / asiakaspalvelupisteessä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA alueen ulkopuolelle.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin pääsee käsiksi rekisterinkäsittelyyn oikeutettu rekisterinpitäjän henkilökunta. Kaikista rekisterin käsittelyistä jää auditointilogiin merkintä. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Tietojen tarkistaminen ja muuttaminen

Asiakkailla on oikeus tarkistaa tietonsa. Tarkistuksen ja korjaukset tietoihin voi tehdä omatoimisesti verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.